• Gratis thuisbezorgd vanaf €79,-
  • Wijnen met een verhaal
  • Geselecteerd door onze vinologen

Ons team

HomeOns team
Kirsten
Manager

Als manager van onze mooie wijnwinkel selecteert Kirsten de mooiste wijnen voor het assortiment. Naast dat zij zorgt dat alles op rolletjes loopt, organiseert zij ook regelmatig wijncursussen en wijnproeverijen bij ons in de winkel. Kirsten is vinoloog in opleiding.

Nadieh
Vinoloog

Dankzij haar grote enthousiasme en interesse in wijn, leert Nadieh nog dagelijks bij over dit mooie product. Inmiddels is zij vinoloog en heeft ze een passie voor koken. Nadieh kan daarom erg lekkere adviezen geven over wijn- spijs combinaties.

Britta
Marketeer

Met haar marketingkennis en ervaring zorgt Britta er voor dat alles op deze website er prachtig uitziet én goed werkt. Britta is inmiddels niet meer alleen wijnliefhebber maar spijkert ook bij aan haar wijnkennis.

Rens
Wijnexpert & Ontwerper

Met zijn jarenlange ervaring is Rens een van de experts van onze wijnwinkel. Dankzij zijn kennis kan hij iedereen perfect adviseren over een passende fles. Daarnaast is Rens grafisch ontwerper en zorgt ervoor dat al onze uitingen er strak uitzien.

VACATURES

Heb jij ook een grote passie voor wijn en beschik je over de nodige wijnkennis? Ben je dol op mensen te adviseren en mooie wijnen te serveren? Dan hebben we wellicht dé gedroomde baan voor jou. Wij zoeken iemand die het leuk vind als sommelier in zowel de wijnwinkel als bij Bistrot Le Nord te werken. Word jij daar enthousiast van? Neem dan snel contact met ons op.