Horeca & Zakelijk

Dé wijnleverancier voor horeca in Rotterdam

Met verrassende wijnen, enthousiaste mensen en passie voor de horeca voorzien wij u graag van lekkere wijnen voor een aantrekkelijke prijs. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan wijnen met voor ieder wat wils. Van exclusieve wijnen tot biodynamische en natuurwijnen. Wijnen uit klassieke gebieden maar ook wijnen uit oude vergeten landen of gemaakt van onbekende druiven.

Natuurlijk kunt u geheel vrijblijvend onze wijnen proeven. Neem daarvoor contact met ons op.

Wijnwinkel Le Nord

9W7A3033-WijnwinkelLeNord-10-21-klein
Tekengebied 1

Persoonlijk advies

Door onze jarenlange ervaring in de Rotterdamse horeca mét eigen zaken, weten wij als geen ander welke uitdagingen er zijn. Wij denken daarom graag met u mee over de juiste selectie wijnen voor uw wijnkaart. Wij werken lokaal en volledig zelfstandig waardoor u gegarandeerd bent van persoonlijk contact en advies.

Tekengebied 2

Training personeel

Wij bieden kosteloos en vrijblijvend een training aan voor uw personeel. Dit helpt jullie om de wijnkennis te verhogen of keuzes te maken bij het combineren van wijn spijs. Uiteraard draagt dit ook bij om uw wijnomzet te verhogen. Kirsten denkt met veel enthousiasme met u mee en stemt een training op maat af op basis van uw behoefte.

Tekengebied 5

Snel & makkelijk

Het bestellen via de webshop biedt vele voordelen zoals bijvoorbeeld het samenstellen van een eigen favorieten lijst om snel en eenvoudig te kunnen bestellen. Daarnaast vind u online nog veel meer details over de wijn en informatie over het wijnhuis. Bezorgen doen wij zelf, wanneer het u uitkomt.

Zakelijk account aanmaken

U kunt zich online direct snel en makkelijk registreren als zakelijke klant. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden en condities met u af te stemmen.

Wij zullen u dan ook onze prijscourant toesturen, het overzicht met alle wijnen. In onze prijscourant vind u al onze wijnen terug gerangschikt op land en aangeduid met smaakprofielen. Dit om het u nóg makkelijker te maken.

gallery-home-1

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u eigenaar, bedrijfsleider of sommelier van een horecagelegenheid en bent u nieuwsgierig naar onze wijnen? We komen natuurlijk graag langs om kennis te maken én het laten proeven van onze wijnen.

    prijscourant wijn horeca rotterdam