Private dining Rotterdam

Wil je jouw gasten verrassen met een private diner op een unieke locatie in Rotterdam? Dit kan bij Wijnwinkel & Bistrot Le Nord Rotterdam. Wij ontvangen jullie gezelschap graag voor een heerlijk diner in privésfeer. Zo ben je verzekerd van een exclusief en intiem avondje uit. Bij Wijnwinkel & Bistrot Le Nord Rotterdam bieden wij gezelschappen tot 18 personen alle mogelijkheid voor een sfeervolle private dining.

Het is de perfecte plek voor een bijzonder en intiem diner. Bijvoorbeeld voor een receptie, verjaardags-, vrienden- of familiediner. Daarnaast is de ruimte ook geschikt voor een zakelijke lunch, diners, besprekingen of bijeenkomsten. Wij bieden de rust en privé ambiance die daarbij nodig is.

Diner mogelijkheden

Het menu wordt in prettig overleg met jou samengesteld door Bistrot Le Nord. Daarbij is veel mogelijk. Shared dining gerechten of een uitgebreid gangen menu. Vanuit de gedachte van een eerlijke keuken met ongecompliceerd eten met respect voor de natuur. De chef-kok van Le Nord selecteert de beste ingrediënten van het seizoen en bereidt met veel passie duurzame en smaakvolle gerechten.  Gerechten bereid met verse producten, geserveerd met een gulle glimlach. Uiteraard schenken wij daar mooie passende wijnen uit onze wijnwinkel bij.

Proef de sfeer

Benieuwd naar ons proeflokaal?

Voor een private dining in Rotterdam ben je bij Wijnwinkel Le Nord & Bistrot Le Nord aan het juiste adres. Wij nodigen je graag uit om de sfeer van onze locatie te proeven en de mogelijkheden door te nemen. Neem daarom voor meer informatie contact met ons op.