The End Ice Wine | Dominio de la Vega |  Dessertwijn The End Ice Wine | Dominio de la Vega |  Dessertwijn
The End Ice Wine | Dominio de la Vega |  Dessertwijn The End Ice Wine | Dominio de la Vega |  Dessertwijn

The End Ice Wine | Dominio de la Vega | Dessertwijn

14,50

Dessert wijn uit Valencia in Spanje. Blend van Macabeo, Sauvignon Blanc en Chardonnay. Fraaie dessert wijn die naast een bijzondere productie wijze veel vers fruit bevat en op de achtergrond de smaak van peren compote.

+ -
In winkelwagen
Beschikbaarheid: Op voorraad

 

The End Ice Wine | Dominio de la Vega | 2017

 

Herkomst: Valencia, Spanje

 

Druivensoort: Blend van Macabeo en Sauvignon Blanc

 

Soort wijn: Dessert, fris droog, biologisch.

 

Smaaktype: dessert - zoet  - frisse zuren - compleet - evenwicht

 

Wijn & spijs: Past erg goed bij zoete nagerechten zoals ijs, chocolade, jams. Ook smaakt de Dulce Ice Wine erg lekker bij lever en patés en bij vers fruit.

 

Culinaire agenda: Leuk als Aperitief, en bij desserts, Chocolade momenten, geniet moment, Verrassing voor de wijnliefhebbers, altijd en overal.

 

Achtergrond informatie: 

Deze overheerlijke Dulce Ice Wine kun je beschouwen als een dessertwijn 2.0. Want het proces van het maken van icewine geeft een extra dimensie doordat het vruchtensap deels bevriest (evenwichtige zoetigheid en verfrissende zuren). Hierdoor is het sap zeer geconcentreerd. Deze wijn is gemaakt van Sauvignon Blanc, Macabeo en Chardonnay en heeft mooi vers en zongerijpt fruit (ananas, passievrucht en citrus) met witte bloesem tonen tegen een zoete achtergrond van overheerlijke peren compote . Al met al een zeer prettige smaakbeleving. Deze fraaie dessertwijn heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. 

Wijnhuis weetjes

Wijnhuis Dominio de la Vega uit de Spaanse Valencia streek produceert deze heerlijke wijn. En dat doen ze met veel passie en zorg. Zoals alle druiven bij dit wijnhuis, worden ook deze druiven in de nacht geplukt. De oogst voor de Dulce Ice Wine is begin augustus. Daarna worden de wijnen ingevroren tot -22 graden Celsius gedurende 15 dagen. Na pneumatisch persen en verdere bewerking vindt het bottelingsproces plaats, ook op natuurlijke wijze zonder gebruik te maken van agressieve filtratie behandelingen of andere industriële processen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Zet op verlanglijst / Toon in vergelijking
Copyright 2020 Wijnwinkel Le Nord - Powered by Lightspeed
iDEAL MasterCard Visa Maestro American Express ING HomePay
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »